Курячі сердечка та кукурудза, тушені в вершках
Не скажу, що рецепт стовідсотково мій власний… просто, як шукав з чим і як можна приготувати курячі сердечки, бачив багато цікавих ідей, то ж, по сумі порад, народилась ця страва.
8
Загальний час приготування
55 хв.
- 500 г курячих сердечок
- 1 банка консервованої кукурудзи
- 200 мл 20% вершків
- 15 г кореню імбиру
- 50 мл соєвого соусу
Маринування курячих сердечок
В курячі сердечках відрізати зайве та порізати вздовж навпіл,
додати почищений натертий корінь імбиру,
влити соєвий соус.
Все перемішати та полишити маринуватись на пів години.
Приготування страви
Сердечка та імбир процідити від соєвого соусу, викласти на розігріту пательню та смажити на дещо більшому від середнього вогні 10 хвилин.
Соус не виливати, він знадобиться.
Додати консервовану кукурудзу, влити соєвий соус, перемішати та смажити на середньому вогні ще 5 хвилин.
Влити вершки, перемішати, зменшити вогонь до маленького та тушити 10 хвилин.
Через 5 хвилин варто перемішати суміш
Страва вживається як самостійна, так і з гарніром. Але найбільше смакує с рисом.
Дуже полюбляю тушковані курячі сердечка. Але про такий вишуканий спосіб приготування ніколи не чула і не читала. Прості продукти незвично поєднані. Із автором рецепту на 100% погоджуюся щодо найбільш вдалого поєднання із рисом. Але при цьому, як на мене, рис повинен бути прісним, тоді можна сповна відчути смак сердечок, м’якеньких і ніжних завдяки тушкуванню у вершках і додаванню соєвого соусу. Смакота!