Печеня з грибами

Якщо грибний сезон пройшов вдало, то варто себе потішити різноманітними стравами з грибами. Як от печеня з грибами.

  • 0.5 кг яловичини
  • 1 кг грибів
  • 1-1.5 кг картоплі
  • 1 цибулина


[ad#horizontal_centered_banner]
Цибулю дрібно порізати й обсмажити на середньому вогні до золотавого. Додати м’яса, посолити й обсмажити те все на максимальному вогні впродовж 5-10 хвилин.

Обсмажене м'ясо

В процесі обсмажування м’ясо пускає сік, який я зливаю в окремий посуд й додаю його потім в воду, якою залито м’ясо на тушення.

Тушене м'ясо

Поки тушиться м’ясо (близько години), підсолити й обсмажити на середньому вогні гриби.

Підсмажені гриби

Гриби для печені брались польські та моховики. Не те, щоб це був якийсь особливий гастрономічний вибір. Які знали, такі й збирали. :)

Порізані польські та моховики

Обсмажені гриби додати до м’яса, що тушиться.

Тушене м'ясо та гриби

Через 15 хвилин після грибів закинути порізану картоплю. Додати лавровий листочок.

Печеня на остаточному етапі приготування

Тушити доти, поки не звариться картопля.

Смачного!

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!