Сендвіч з яловичим язиком

Відварений яловичий язик – це для мене шмакота! Я ладен замовити будь-яку страву, якщо в якості одного з компонентів там присутній яловичий язик. Й, звісно, я не міг оминути сендвічів з яловичим язиком.

Сендвіч з яловичим язиком

  • 2 скибки хлібу
  • 1 листок салату-латуку
  • 1 огірок
  • 100 г відвареного яловичого язику
  • гірчиця

На шматок хлібу для сендвічів,

Хліб для сендвічів

покласти листок салату-латуку,

Салат-латук

покласти порізаний впоперек яловичий язик (тонко нарізати не варто, він не відчуватиметься в сендвічі),

Яловичий язик

намастити язик гірчицею,

Гірчиця

покласти кружальця порізаного впоперек огірка,

Огірок

покласти другий листок салату-латуку.

Салат-латук

покласти другий шматок хлібу для сендвічів.

Сендвіч з яловичим язиком

Другий листок салату-латуку, як на мене, зайвий. Але, оскільки вже що сфотографував, те і маю, а всі запаси язика якось несподівано швидко вичерпались – то виклав вже так. З іншого боку – комусь другий листок може бути в сендвічі до вподоби. То ж хай вже буде, як є…

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі