Шашлик на червоному вині

З цим шашликом – у мене ціла епопея. Епічна трагедія, як казав класик.

Маринував я його рази чотири чи п’ять. І все було так, що або на самі шашлики я не приходив, або посмажити на гулянці по людські не виходило – чи не досмажували чи пересмажували (не в тому стані вже бували). Оце тільки нещодавно все пройшло, як належне.  :mrgreen:

Шашлик на червоному вині

  • 1 кг свиного ошийку
  • 2 цибулини
  • 150 мл сухого червоного вина
  • чорний перець
  • сіль

М’ясо нарізати шматками,

Порізана свинина

половину цибулини дрібно нарізати.

Дрібно порізана цибуля

Свинину та порізану цибулю покласти в посуд, додати перець та сіль. Все перемішати. По 50 мл вливати червоне вино, перемішувати м’ясо після кожної порції.

Свинина в вині

Решту цибулі порізати кружальцями та покласти згори на свинину.

Кружальця цибулі

Накрити все кришкою та поставити в холодильник маринуватись на 10-12 годин.

Власне, про маринування свинини в червоному вині на шашлик – все. От хіба фото з процесу смаження шашликів:

Шашлик на червоному вині

Шашлик на червоному вині

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі