Тушена капуста з м’ясом

В принципі, тушити капусту саме з м’ясом зовсім не обов’язково. Але без нього – якось сумно виходить.
- 0.5 кг яловичини (задня частина)
- 3 кг капусти
- 1 морква
- 1 цибулина
[ad#horizontal_centered_banner]
Обсмажити на середньому вогні цибулю.
Додати порізаної кубиками яловичини
й обсмажувати на великому вогні хвилин 5-10. Посолити.
Залити все водою до середини сковороди, зменшити вогонь до малого й тушити впродовж півгодини.
Оскільки вся капуста одразу в сковороду не влізе, то спочатку додати десь третину й трохи посолити.
Коли капуста трохи протушиться й зменшиться в об’ємі – додати другу порцію капусти й перетерту моркву та підсолити знов.
Дочекатись того, як протушиться друга порція й завантажити залишки капусти й підсолити востаннє.
Тушити до остаточного приготування й не забувати перемішувати.
Готову капусту можна їсти як самостійну страву, а можна й з картоплею.
Може тушена капуста з м’ясом пасує до якихось каш, але щось нічо такого на думку не спадає.
![]()
класно!
мені це сподобалось!
Ще пару гвоздик треба додавати, поки капуста тушиться.
Ще класно тушити але до води додати томатного соусу і трішки спецій .
Дуже смачно)))
Гарний рецепт,і без гвоздики дуже смачно..
.