Тушена капуста з м’ясом
В принципі, тушити капусту саме з м’ясом зовсім не обов’язково. Але без нього – якось сумно виходить.
- 0.5 кг яловичини (задня частина)
- 3 кг капусти
- 1 морква
- 1 цибулина
[ad#horizontal_centered_banner]
Обсмажити на середньому вогні цибулю.
Додати порізаної кубиками яловичини
й обсмажувати на великому вогні хвилин 5-10. Посолити.
Залити все водою до середини сковороди, зменшити вогонь до малого й тушити впродовж півгодини.
Оскільки вся капуста одразу в сковороду не влізе, то спочатку додати десь третину й трохи посолити.
Коли капуста трохи протушиться й зменшиться в об’ємі – додати другу порцію капусти й перетерту моркву та підсолити знов.
Дочекатись того, як протушиться друга порція й завантажити залишки капусти й підсолити востаннє.
Тушити до остаточного приготування й не забувати перемішувати.
Готову капусту можна їсти як самостійну страву, а можна й з картоплею.
Може тушена капуста з м’ясом пасує до якихось каш, але щось нічо такого на думку не спадає.
класно!
мені це сподобалось!
Ще пару гвоздик треба додавати, поки капуста тушиться.
Ще класно тушити але до води додати томатного соусу і трішки спецій .
Дуже смачно)))
Гарний рецепт,і без гвоздики дуже смачно..
.