Тушена капуста з м’ясом

В принципі, тушити капусту саме з м’ясом зовсім не обов’язково. Але без нього – якось сумно виходить.

Тушена капуста з м'ясом

  • 0.5 кг яловичини (задня частина)
  • 3 кг капусти
  • 1 морква
  • 1 цибулина


[ad#horizontal_centered_banner]
Обсмажити на середньому вогні цибулю.

Обсмажена цибуля

Додати порізаної кубиками яловичиниОбсмажене м'ясо з цибулею

й обсмажувати на великому вогні хвилин 5-10. Посолити.

Залити все водою до середини сковороди, зменшити вогонь до малого й тушити впродовж півгодини.

Тушене м'ясо

Оскільки вся капуста одразу  в сковороду не влізе, то спочатку додати десь третину й трохи посолити.

Перша порція капусти

Коли капуста трохи протушиться й зменшиться в об’ємі – додати другу порцію капусти й перетерту моркву та підсолити знов.

Друга порція капусти та морква

Дочекатись того, як протушиться друга порція й завантажити залишки капусти й підсолити востаннє.

Третя порція капусти

Тушити до остаточного приготування й не забувати перемішувати.

Готову капусту можна їсти як самостійну страву, а можна й з картоплею.

Може тушена капуста з м’ясом пасує до якихось каш, але щось нічо такого на думку не спадає. :(

6 коментарів до “Тушена капуста з м’ясом”

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі