Чахохбілі

Особливість цієї страви полягає в тому, що шматочки курки обсмажуються на сухій сковороді.

Чахохбілі

  • 4 курячих грудки
  • 4 помідора
  • 2 цибулини
  • червоний перець
  • базилік
  • хмелі-сунелі
  • сіль

Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на сковороді

Обсмажена цибуля

та відставити для подальшого використання.

Зняти з помідорів шкірку. Для цього помідори надрізуються та обдаються окропом.

Помідори

Курку порізати, з розрахунку – 5-6 шматочків з кожної грудки та обсмажувати на сильному вогні впродовж 15 хв, постійно перемішуючи.

Обсмажені шматочки курки

Додати до курки порізані помідори,
Курка та помідори
та цибулю.

Курка, помідори та цибуля

Тушити суміш впродовж 20 хв. Додати базилік, червоний перець, хмелі-сунелі, сіль та тушити ще 5 хв.

1 коментар до “Чахохбілі”

Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar до Свинячі реберця, тушені в томатному соку – Це мій улюблений рецепт!!!!
  • User Avatar до Тісто для піци – Доброго вечора,спробувала ваш рецепт піцци,скажу чесно,дуже смачний.Дякую!
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar Юля до Сендвіч з яйцем та плавленим сиром – Дякую цей рецепт мені пригодиться!!!