Чахохбілі

Особливість цієї страви полягає в тому, що шматочки курки обсмажуються на сухій сковороді.

Чахохбілі

  • 4 курячих грудки
  • 4 помідора
  • 2 цибулини
  • червоний перець
  • базилік
  • хмелі-сунелі
  • сіль

Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити на сковороді

Обсмажена цибуля

та відставити для подальшого використання.

Зняти з помідорів шкірку. Для цього помідори надрізуються та обдаються окропом.

Помідори

Курку порізати, з розрахунку – 5-6 шматочків з кожної грудки та обсмажувати на сильному вогні впродовж 15 хв, постійно перемішуючи.

Обсмажені шматочки курки

Додати до курки порізані помідори,
Курка та помідори
та цибулю.

Курка, помідори та цибуля

Тушити суміш впродовж 20 хв. Додати базилік, червоний перець, хмелі-сунелі, сіль та тушити ще 5 хв.

1 коментар до “Чахохбілі”

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі