Битки з курятини в панірувальних сухарях

Страва вийшла випадково, так склались обставини, що була тільки куряча грудка, панірувальні сухарі та купа прянощів. Не претендую на унікальність рецепту, бо пласкі думки паралельні, але страва – надпроста в приготуванні й смачна.

Битки з курятини в панірувальних сухарях

  • куряча грудка
  • панірувальні сухарі
  • імбир
  • сіль

За технологією приготування  – ця страва подібна до надтонких битків зі свинини, з різницею в інгредієнті та прянощах, що використовуються. Для приготування ж битків з курятини треба:

взяти курячу грудку,

Куряча грудка

порізати її впоперек волокон скибками товщиною 1 см,

Порізана куряча грудка

відбити молотком з дрібними зубчиками.

Сирі битки з курятини

Сіль та імбир додати в співвідношенні 1:1.

Обваляти в панірувальних сухарях.

Сирі битки з курятини в панірувальних сухарях

Смажити на сковороді на дещо більшому від середнього вогні по 3-5 хв з кожного боку.

Битки з курятини в процесі...

Один з найсмачніших варіантів – це якщо гарнір до битків – макаронні вироби  з соєвим соусом. Все разом – готується швидко й невимушено.

Курячі битки в паніровці з макаронними виробами

Шмакота!  :mrgreen:

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі