Риба з овочами, тушена в сметані
Єдиний недолік цієї стави – я так і не зміг її якось по людськи сфотографувати.
- 1 кг риби
- 2 цибулини
- 2 моркви
- 1 ст. ложка томатної пасти
- 0.5 кг сметани
- чорний перець
- лавровий лист
[ad#horizontal_centered_banner]
Щоб не довелось похапцем робити, спочатку нарізати рибу порційними шматками.
Цибулю дрібно порізати й обсмажувати на сковороді, зрідка перемішуючи, на великому вогні впродовж 5 хв, поки цибуля не стане прозора.
Додати до цибулі потерту моркву й обсмажувати ще 5 хв.
Вогонь зменшити до маленького й тушити впродовж 15 хв.
Додати ложку томатної пасти й обсмажувати пару хвилин.
Збільшити вогонь до великого, покласти в сковороду рибу й хвилин п’ять обсмажувати, поки не побіліє.
Влити сметану, додати за смаком солі та перцю, покласти лаврові листочки (3-ох буде достатньо), все перемішати й довести до кипіння,
зменшити вогонь до маленького й тушити 15 хв. Вимкнути вогонь й дати постояти ще 10 хв.
Дуже пасує до просто відвареного та підсоленого розсипчатого рису.
[ad#horizontal_centered_text]
Так само готується й курятина, теж шмакота!
Хм… тре спробувати.
Дуже проосто і дуже смачно. Дякую.