Харчо

Якщо ви колись куштували харчо, й він був червоного кольору – то це вам подали фальшивий суп, підробку, contrefaçon. За визначенням: по складових – там не може бути ні помідорів, ні томатної пасти.

Харчо
З розрахунку на п’ятилітрову каструлю:

  • 0.5 кг яловичини
  • 2/3 склянки рису
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі
  • 1 столова ложка петрушки
  • 0.5 чайної ложки базиліку
  • 0.5 чайної ложки червоного перцю
  • 1/3 склянки соусу ткемалі


[ad#horizontal_centered_banner]
Яловичину порізати невеликими кубиками,

Яловичина

залити холодною водою, довести до кипіння, зняти піну й варити впродовж години при легкому кипінні.

Всипати рис, посолити й варити ще 10 хв.

Додати обсмажену цибулю,

Обсмажена цибуля
волоські горіхи

Волоські горіхи
розмолоти й додати в суп, всипати дрібно порізану петрушку (можна й суху), хмелі-сунелі, базилік, червоний перець, влити соус ткемалі.

Через 5 хв – виключити вогонь, додати передавлений часник й дати настоятись під закритою кришкою ще 10 хв.

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі