Мароканське рагу зі смаженими яйцями

Дуже смачна й, як на мене, суто чоловіча страва. Й, хоч з овочів присутні тільки помідори, тим не менш це, дійсно, рагу.

Мароканське рагу зі смаженими яйцями

Кількість порцій
6


Загальний час приготування
40 хв.

  • 400 г помідорів
  • 250 г ковбасок
  • 4 курячих яйця
  • 1 цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка паприки
  • 1 чайна ложка коріандру
  • 1 чайна ложка червоного соусу Табаско
  • 1 чайна ложка солі

Підготовчий етап

Цибулю дрібно нашаткувати.

Часник нарізати дрібними пластинками.

Пластинки часнику

Ковбаски нарізати невеликими кубиками.

Нарізані ковбаски

Нарізати кубиками помідори.

Нарізані кубиками помідори

Приготування

Цибулю обсмажити до золотавого,

Обсмажувати цибулю до золотавого – це не моя примха, а вимога рецепту.

Обсмажена до золотавого цибуля

додати часник та ще обсмажувати 2 хвилини.

Обсмажені цибуля та часник

Додати ковбаски та обсмажувати 5 хвилин на середньому (6/9) вогні.

 

 

Додати помідори, сіль, паприку, коріандр та червоний Табаско й обсмажувати на тому ж середньому вогні 15-20 хвилин. Періодично перемішувати.

Рагу з помідорів

Вбити яйця та смажити до часу, поки білки не побіліють.

За рецептом йдуть 4 яйця. Мені було мало, то ж використав 6.

Мароканське рагу зі смаженими яйцями

Як страва готова – посипати, на вибір, дрібно нарізаною петрушкою чи зеленою цибулею.

4 коментарів до “Мароканське рагу зі смаженими яйцями”

  • Вікторія:

    Ця страва дуже смачна і проста в приготуванні. Ми з чоловіком її обожнюємо, тому я часто її готую на сніданок. Головне – інгредієнти завжди знайдуться в холодильнику. Однак, мені не подобається часник, тому я не додаю його у страву.

    • admin:

      Не сказав би, що часник так вже сильно тут відчувається. Шкода, звісно, що вам він не подобається. В цій страві він доречний.

  • Хлопець:

    А які ковбаски додавати? Копчені, чи варені?

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі