Рис з овочами

Проста в приготуванні дієтична страва. Дуже доречна взимку, коли не вистачає овочів й яскравих кольорів. =)

Рис з овочами

  • рис
  • кукурудза
  • горох
  • морква
  • кріп
  • петрушка
  • мелений мускатний горіх



Щоб не марудитись кожен раз з компонентами, купується в супермаркеті морожені кукурудза, горох та морква.

Останнім часом мороженої моркви я не бачив, то просто 3-4 великі морквини відварюються, нарізуються кубиками зі стороною 5 мм та закидаються в морозильник.

Власне, кукурудза + горох + морква в рівних частках

Відварюється рис. Можна трошки не доварити.

На розігріту сковороду, в яку влито було олію, висипаємо рис та овочі (в рівних частинах) так, щоб співвідношення овочей та рису було 1:1.

Рис з овочами

Просмажуємо, перемішуючи, на середньому вогні 5-10 хв. Сіль, кріп, петрушку та мускатний горіх додаємо по смаку.
Загальний час приготування: 1 год. 30 хв.


Залиште ваш коментар!



Новорічний посуд. Доставка по Україні
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі