Рис з овочами

Проста в приготуванні дієтична страва. Дуже доречна взимку, коли не вистачає овочів й яскравих кольорів. =)

Рис з овочами

  • рис
  • кукурудза
  • горох
  • морква
  • кріп
  • петрушка
  • мелений мускатний горіх



Щоб не марудитись кожен раз з компонентами, купується в супермаркеті морожені кукурудза, горох та морква.

Останнім часом мороженої моркви я не бачив, то просто 3-4 великі морквини відварюються, нарізуються кубиками зі стороною 5 мм та закидаються в морозильник.

Власне, кукурудза + горох + морква в рівних частках

Відварюється рис. Можна трошки не доварити.

На розігріту сковороду, в яку влито було олію, висипаємо рис та овочі (в рівних частинах) так, щоб співвідношення овочей та рису було 1:1.

Рис з овочами

Просмажуємо, перемішуючи, на середньому вогні 5-10 хв. Сіль, кріп, петрушку та мускатний горіх додаємо по смаку.
Загальний час приготування: 1 год. 30 хв.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Альона Федорова до Піца з моцарелою – дякую за рецепт
  • User Avatar admin до Тісто для піци – Більшість духовок не дозволяє зробити правильний температурний режим, який повинен бути 300-350. При духовці, яка вже розігріта до температури 250, треба випікати 7-9 хвилин.
  • User Avatar до Тісто для піци – при якій температурі випікати піцу
  • User Avatar Евгений Ворон до Коктейль "Слава Україні" – Он как то ночью, на перекуре, еще в Артемовсе, упоминал об этом коктейле, как то шутя... Стыдно, я не поверил... Варг, братишка, собственными руками сделаю...
  • User Avatar admin до Коктейль "Слава Україні" – Дякую вам. А питання по ціні - це швидше, не складових стосується, а зарплатні вчителів в нашій державі.
  • User Avatar Ірена до Рис з овочами та яйцем – дуже смачно я навіть і не очікувала що воно вийде таким смачним