Паштет з яловичої печінки

Я – паштет люблю, але до недавнього часу був переконаний, що дружина без захвату дивиться на цю страву.

Але от нещодавно з’ясувалось, що то просто настрою не було. Ну а оскіко зараз він – є, то готувати – треба. :)

Бутерброди з паштетом

  • 0.5 кг яловичої печінки
  • 100 гр вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • сіль
  • чорний перець
  • духм’яний перець
  • лавровий лист
  • імбир



Цибулю порізати напівкільцями, обсмажити на середньому вогні до золотавого,

Обсмажена цибуля

додати перетерту моркву й обсмажити її.

Обсмажені морква з цибулею

Печінку порізати достатньо великими шматками й, підсоливши,  поперчивши та додавши імбир, обсмажувати разом з цибулею та морквою на великому вогні впродовж 5-10 хв.

Обсмажена яловича печінка

Вогонь зменшити знов до середнього, залити водою таким чином, щоб прикрити печінку до середини, додати один лавровий листочок та три-чотири горошини духм’яного перцю, накрити кришкою та тушити впродовж 0.5 год.

Печінка на тушення

Злити воду, а вміст сковороди двічі перекрутити на м’ясорубці. Додати розм’яклого масла й все ретельно перемішати. Готовий паштет перекласти в зручний посуд й поставити охолонути в холодильник.


Залиште ваш коментар!



Допомога армії України
Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі
  • User Avatar Марія до Коктейль "Слава Україні" – Скількись часу (років) тому шукала щось смачненьке та й натрапила на цей блог. Створила собі закладку, та якось забулося... А сьогодні, прочитавши слова дружини автора...
  • User Avatar Ірина до Лимонад – Дуже приємний сайт, класні рецепти!
  • User Avatar Марічка до Тісто для піци – Уже давно хотіла спробувати спекти піцу у домашніх умов. В нетрях Інтернету стільки рецептів, що неможливо визначитися. Але обрала Ваш - і не помилилася. Це...
  • User Avatar admin до Піца з мідіями та ананасом – Маркурія, взагалі піца випікається при 350 градусів на протязі півтори хвилини. Але звичайні побутові духовки на таке не здатні, тому спочатку прогріваєте духовку до максимальної...
  • User Avatar маркурія до Піца з мідіями та ананасом – При скікох градусах випікати?
  • User Avatar до Спагеті з фрикадельками – Буде смачно