Суп з куркою

Рецепт цього супу мені розказала одна чарівна кухар з харчевні Ашота.

Суп з куркою

З розрахунку на 5 л каструлю:

  • 2 курячі грудки
  • 3 середні картоплини
  • 2 яйця
  • 1 цибулина
  • 2 середні моркви
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі
  • 1/6 чайної ложки чорного перцю
  • 1 столова ложка солі

Зварити бульйон, курячі грудки витягнути й поставити холонути, бульйон процідити.

Бульйон з курячих грудок

Поки все варилось, приготувати засмажку:

обсмажити до золотавого цибулю,

Обсмажена цибуля

додати потерту моркву й обсмажувати хвилин 5-10.

Обсмажені цибуля та морква

Порізати невеликими кубиками картоплю,

Порізана картопля

всипати до бульйону й поставити на великий вогонь. Як все закипить, зменшити вогонь до середнього, додати порізану кубиками (зі стороною 1 см) курку, засмажку, додати солі та чорного перцю за смаком, всипати хмелі-сунелі.

Поки суп вариться, збовтати два курячих яйця.

Як звариться картопля, суп зняти з вогню й, перемішуючи, влити яйця. Всипати зелену цибулю.

3 коментарів до “Суп з куркою”

Залиште ваш коментар!



Підписка

Отримуйте нові рецепти на e-mail

Останні коментарі